Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом

17 квітня 2024 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом.
Підписання угоди про співпрацю між закладами передбачає не лише поглиблення взаємодії в різних напрямах діяльності, з галуззю технічних наук включно, але також акцентує увагу на спільних науково-дослідницьких заходах, конференціях, семінарах та інших подіях наукового спрямування. Ці заходи сприятимуть обміну знаннями й науковими проєктами, що у свою чергу розширить можливості популяризації науки серед молоді Харківщини.
Партнерство спрямоване на підтримку інтегрованих наукових програм та проєктів, спільних досліджень та використання інтелектуальних ресурсів вищої школи. Це сприятиме активнішому розвитку освітніх та наукових можливостей вихованців Харківської обласної Малої академії наук.
Додатково у межах укладеної угоди висококваліфіковані фахівці Харківського національного автомобільно-дорожнього університету будуть залучатися до роботи в наукових відділеннях та секціях на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.